Monday, November 22, 2010

OpenBSD 4.8 @ Compaq NC4200 Laptop: dmesg

OpenBSD 4.8 (GENERIC) #136: Mon Aug 16 09:06:23 MDT 2010
deraadt@i386.openbsd.org:/usr/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC
cpu0: Intel(R) Pentium(R) M processor 2.13GHz ("GenuineIntel" 686-class) 2.13 GHz
cpu0: FPU,V86,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,CFLUSH,DS,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,TM,SBF,EST,TM2
real mem = 1064726528 (1015MB)
avail mem = 1037348864 (989MB)
mainbus0 at root
bios0 at mainbus0: AT/286+ BIOS, date 10/30/07, BIOS32 rev. 0 @ 0xf0000, SMBIOS rev. 2.3 @ 0xf310a (23 entries)
bios0: vendor Hewlett-Packard version "68DTH Ver. F.0F" date 10/30/2007
bios0: Hewlett-Packard HP Compaq nc4200 (EP948EC#UUF)
acpi0 at bios0: rev 0
acpi0: sleep states S0 S3 S4 S5
acpi0: tables DSDT FACP APIC MCFG SSDT
acpi0: wakeup devices C067(S5) C0BA(S3) C0C1(S3) C0C2(S3) C0C4(S3) C0CB(S5) C1E1(S5) C0DB(S5) C1E4(S5) C1FD(S4)
acpitimer0 at acpi0: 3579545 Hz, 24 bits
acpimadt0 at acpi0 addr 0xfec01000: PC-AT compat
cpu0 at mainbus0: apid 0 (boot processor)
cpu0: apic clock running at 133MHz
ioapic0 at mainbus0: apid 1 pa 0xfec00000, version 20, 24 pins
ioapic0: misconfigured as apic 0, remapped to apid 1
acpiprt0 at acpi0: bus 2 (C067)
acpiprt1 at acpi0: bus 16 (C0CB)
acpiprt2 at acpi0: bus 32 (C0DB)
acpiprt3 at acpi0: bus 0 (C002)
acpiec0 at acpi0
acpicpu0 at acpi0: C3, C2, C1, PSS
acpipwrres0 at acpi0: C1A5
acpipwrres1 at acpi0: C1AD
acpipwrres2 at acpi0: C1B4
acpipwrres3 at acpi0: C1D9
acpipwrres4 at acpi0: C262
acpipwrres5 at acpi0: C263
acpipwrres6 at acpi0: C264
acpipwrres7 at acpi0: C265
acpitz0 at acpi0: critical temperature 100 degC
acpitz1 at acpi0: critical temperature 101 degC
acpitz2 at acpi0: critical temperature 100 degC
acpitz3 at acpi0: critical temperature 110 degC
acpibat0 at acpi0: C173 model "Primary" serial 00794 2009/01/07 type LIon oem "Hewlett-Packard"
acpibat1 at acpi0: C172 not present
acpiac0 at acpi0: AC unit online
acpibtn0 at acpi0: C1FD
acpibtn1 at acpi0: C1FE
acpivideo0 at acpi0: C054
acpivout0 at acpivideo0: C102
acpivout1 at acpivideo0: C103
acpivout2 at acpivideo0: C104
acpivout3 at acpivideo0: C105
bios0: ROM list: 0xc0000/0x10000!
cpu0: Enhanced SpeedStep 2129 MHz: speeds: 2133, 1867, 1600, 1333, 1067, 800 MHz
pci0 at mainbus0 bus 0: configuration mode 1 (bios)
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "Intel 82915GM Host" rev 0x03
vga1 at pci0 dev 2 function 0 "Intel 82915GM Video" rev 0x03
wsdisplay0 at vga1 mux 1: console (80x25, vt100 emulation)
wsdisplay0: screen 1-5 added (80x25, vt100 emulation)
intagp0 at vga1
agp0 at intagp0: aperture at 0xc0000000, size 0x10000000
inteldrm0 at vga1: apic 1 int 16 (irq 11)
drm0 at inteldrm0
"Intel 82915GM Video" rev 0x03 at pci0 dev 2 function 1 not configured
ppb0 at pci0 dev 28 function 0 "Intel 82801FB PCIE" rev 0x03: apic 1 int 16 (irq 11)
pci1 at ppb0 bus 16
bge0 at pci1 dev 0 function 0 "Broadcom BCM5751M" rev 0x11, BCM5750 B1 (0x4101): apic 1 int 16 (irq 11), address 00:0f:b0:f7:3c:40
brgphy0 at bge0 phy 1: BCM5750 10/100/1000baseT PHY, rev. 0
ppb1 at pci0 dev 28 function 1 "Intel 82801FB PCIE" rev 0x03: apic 1 int 17 (irq 10)
pci2 at ppb1 bus 32
uhci0 at pci0 dev 29 function 0 "Intel 82801FB USB" rev 0x03: apic 1 int 19 (irq 10)
uhci1 at pci0 dev 29 function 1 "Intel 82801FB USB" rev 0x03: apic 1 int 17 (irq 10)
uhci2 at pci0 dev 29 function 2 "Intel 82801FB USB" rev 0x03: apic 1 int 18 (irq 10)
ehci0 at pci0 dev 29 function 7 "Intel 82801FB USB" rev 0x03: apic 1 int 19 (irq 10)
usb0 at ehci0: USB revision 2.0
uhub0 at usb0 "Intel EHCI root hub" rev 2.00/1.00 addr 1
ppb2 at pci0 dev 30 function 0 "Intel 82801BAM Hub-to-PCI" rev 0xd3
pci3 at ppb2 bus 2
iwi0 at pci3 dev 4 function 0 "Intel PRO/Wireless 2200BG" rev 0x05: apic 1 int 21 (irq 11), address 00:16:6f:3d:13:52
cbb0 at pci3 dev 6 function 0 "TI PCI7XX1 CardBus" rev 0x00: apic 1 int 18 (irq 10)
"TI PCI7XX1 Flash" rev 0x00 at pci3 dev 6 function 3 not configured
sdhc0 at pci3 dev 6 function 4 "TI PCI7XX1 Secure Data" rev 0x00: apic 1 int 20 (irq 10)
sdmmc0 at sdhc0
sdmmc1 at sdhc0
sdmmc2 at sdhc0
"TI PCI7XX1 Smart Card" rev 0x00 at pci3 dev 6 function 5 not configured
cardslot0 at cbb0 slot 0 flags 0
cardbus0 at cardslot0: bus 3 device 0 cacheline 0x10, lattimer 0x20
pcmcia0 at cardslot0
auich0 at pci0 dev 30 function 2 "Intel 82801FB AC97" rev 0x03: apic 1 int 17 (irq 10), ICH6 AC97
ac97: codec id 0x41445374 (Analog Devices AD1981B)
ac97: codec features headphone, 20 bit DAC, No 3D Stereo
audio0 at auich0
"Intel 82801FB Modem" rev 0x03 at pci0 dev 30 function 3 not configured
ichpcib0 at pci0 dev 31 function 0 "Intel 82801FBM LPC" rev 0x03: PM disabled
pciide0 at pci0 dev 31 function 1 "Intel 82801FB IDE" rev 0x03: DMA, channel 0 configured to compatibility, channel 1 configured to compatibility
wd0 at pciide0 channel 0 drive 0:
wd0: 16-sector PIO, LBA48, 76319MB, 156301488 sectors
wd0(pciide0:0:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 5
pciide0: channel 1 ignored (disabled)
usb1 at uhci0: USB revision 1.0
uhub1 at usb1 "Intel UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
usb2 at uhci1: USB revision 1.0
uhub2 at usb2 "Intel UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
usb3 at uhci2: USB revision 1.0
uhub3 at usb3 "Intel UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
isa0 at ichpcib0
isadma0 at isa0
pckbc0 at isa0 port 0x60/5
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
pckbc0: using irq 1 for kbd slot
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
pmsi0 at pckbc0 (aux slot)
pckbc0: using irq 12 for aux slot
wsmouse0 at pmsi0 mux 0
pcppi0 at isa0 port 0x61
spkr0 at pcppi0
lpt0 at isa0 port 0x378/4 irq 7
npx0 at isa0 port 0xf0/16: reported by CPUID; using exception 16
mtrr: Pentium Pro MTRR support
"PSCR, SLB REFLEX 20, V1.1, " at pcmcia0 function 0 not configured
uhidev0 at uhub1 port 2 configuration 1 interface 0 "Logitech USB-PS/2 Optical Mouse" rev 2.00/20.00 addr 2
uhidev0: iclass 3/1
ums0 at uhidev0: 3 buttons, Z dir
wsmouse1 at ums0 mux 0
softraid0 at root
root on wd0a swap on wd0b dump on wd0b

No comments: